Search This Blog

Wednesday 17 July 2013

ΚΥΦΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ - Πελματογράφημα, πάτοι, πέλματα υγιή!

Από σήμερα τρέχουν οι νέες καλοκαιρινές προσφορές για κατασκευή πελμάτων ή/και πελματογράφημα στον χώρο σας ή στον χώρο μας!



Τις τελευταίες δεκαετίες δεν συνηθίζουμε πια να φοράμε ορθοπεδικά υποδήματα, καθώς επίσης συνήθως μετά την ηλικία του σχολείου παύουμε να κινούμαστε επαρκώς, με αποτέλεσμα τα πόδια μας να υποφέρουν σε ολοένα μεγαλύτερο ποσοστό από παθήσεις του άκρου ποδιού.

Τα πιο συνηθισμένα που μας ταλαιπωρούν είναι η πλατυποδία, η πτώση μεταταρσίων, η άκανθα πτέρνας, όλα εκ των οποίων δημιουργούν πόνο στην ορθοστασία ή την βάδιση, ενώ στην καλύτερη περίπτωση μας κάνουν να κουραζόμαστε πολύ εύκολα και να αλλάζουμε την δραστηριότητά μας, πράγμα πολύ περιοριστικό αν θέλεις να νιώθεις αληθινά υγιής και ελεύθερος.

Από πολύ μικρές ηλικίες, μέχρι τις πιο μεγάλες, από υγιή πόδια που θέλουν να φορτισθούν περισσότερο για αθλητική δραστηριότητα ή επιδόσεις, μέχρι το διαβητικό πόδι, από πρόληψη μέχρι αποκατάσταση, οι ορθωτικοί πάτοι που κατασκευάζονται για το δικό σας πόδι από σύγχρονα υλικά από εξειδικευμένα ελληνικά χέρια, είναι η λύση.

Όταν σε οποιοδήποτε υπόδημα τοποθετήσετε τους πάτους σας, αυτόματα τα μετατρέπετε σε ορθοπεδικά!

Ακόμη κι αν δεν έχετε διαγνωσθεί με κάποια συγκεκριμένη πάθηση, και θέλετε να δείτε σε κατάσταση βρίσκονται τα πόδια τα δικά σας, των παιδιών σας, των δικών σας ανθρώπων, ελάτε να κάνουμε ένα πελματογράφημα, με ένα νέο υπερσύγχρονο πελματογράφο, και να δούμε μαζί τι μπορούμε να κάνουμε για να έχετε όλη την απραίτητη υποστήριξη για την "κορυφή" ή "βάση" της αλυσίδας του σώματός σας, που επηρεάζει άμεσα τα γόνατα, την μέση, και σε τελική ανάλυση την διάθεση και την δραστηριότητά σας.


Σας περιμένουμε!


Φιλικά και ανθρώπινα

Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης

Ορθοπε... δικός σας! από το 1919


No comments:

Post a Comment